Kleine yogi's

Workshop Kinderyoga

Zondag 24 maart van 9.30 tot 10.30 uur Kinder Yoga workshop voor kinderen van 4 t/m 7 jaar.

Debby geeft weer een leuke workshop voor kinderen van 4 tot en met 7 jaar. 

Kosten 15 euro per kind, inclusief drankje en een kleinigheidje.

Je kunt je aanmelden via de docente Debby: info@gelukstuin.nl


Kleine Yogi's

Kinderyoga 4 t/m 7 jaar special:

Debby van De gelukstuin  wil graag starten met de Yogalessen voor jongere kinderen.

Op haar site kun je meer informatie vinden en haar eem ailtje sturen als je een kind jonger dan 8 jaar hebt dat gaag Yoga zou willen volgen. Bij voldoende aanmeldingen kan zij een groepje starten!

Aanmelden via info@gelukstuin.nl.  Meer info De Gelukstuin 


Yoga voor kinderen van  4 t/m 7 jaar.

Door kinderyoga leert het kind weer met beide voeten op de grond te staan. Op een speelse manier krijgt het kind , naast yogahoudingen, allerlei oefeningen in ontspanning, concentratie en mindfulness, massage-spelletjes en creatieve opdrachten aangeboden. Het kind leert als het ware te landen in zijn/haar lijf.


De lessen:

Tijdens de lessen werken we met thema’s, bijvoorbeeld: lente, sprookjes, het strand, de dierentuin, je grenzen aangeven, moed etc. De spelletjes, houdingen en oefeningen die we tijdens de les doen, zullen allemaal binnen het thema passen. Vaak werken we aan de hand van een prentenboek. 

De lessen zijn opgebouwd uit een vaste volgorde. We beginnen met een kort rondje waarin kinderen iets mogen vertellen als ze dat willen. Daarna volgt een korte introductie van de les, gevolgd door een warming up. Als de kinderen opgewarmd zijn gaan we allerlei soorten oefeningen doen die passen bij het thema. We ronden het gedeelte yoga af met een eindontspanning. Het laatste kwartier van de les sluiten we af met een creatieve opdracht.

De oefeningen die we doen, bestaan uit yoga houdingen, ademhalingsoefeningen, zonnegroeten, massage van jezelf of een ander, al dan niet geleide meditatie, ontspanningsoefeningen etc.


Kinderen kunnen om allerlei redenen behoefte hebben aan yoga:


Praktische informatie:

Vind je kind (t/m 12 jaar) het nog spannend om iets nieuws te proberen? Overweeg dan om eerst samen een familie Yoga workshop te doen. Hierin leren ze mij, de ruimte en het idee van yoga kennen. 


Inschrijven voor een gratis proefles kan  via info@dayaayoga.nl