Recensies

Recencies

Het is altijd prettig om te weten wat andere mensen vinden van mijn yoga lessen. Bij dezen een aantal recensies van grote en kleine yogi's.


    • "Yoga bij Dayaa yoga is heerlijk! Sacha is een hele fijne docente die goed kijkt naar wat je nodig hebt en aan kan en de houdingen daar zo nodig op aanpast. Ik heb zowel Ashtanga yoga als Yin yoga gedaan en vind het allebei heel fijn. Echt een heerlijk ontspanmoment in mijn week!" - A.
    • "Ik vind kinderyoga bij Sacha van Dayaa yoga heel erg leuk! We doen veel leuke yoga houdingen en het knutselen aan het eind is ook altijd leuk. Ik vind het heel ontspannend, vooral de eindontspanning." - E.
    • "Gisteren een workshop ouder-kind yoga gedaan met onze dochter van 5. Het was ontzettend fijn! Sacha creëert een fijne setting, je merkt dat ze veel ervaring heeft en niets moet, alles mag. We gaan een volgende keer zeker weer naar een ouder-kind yoga workshop!" - T.
    • "Vanmiddag heb ik samen met onze dochter van 9 de workshop ouder-kind-yoga gedaan. Wat een feestje! Leuke oefeningen, hele fijne begeleiding, niets moet, alles mag en wat heerlijk om samen met onze dochter hiervan te kunnen genieten. We zijn er de volgende keer graag weer bij, dankjewel!" - L
    • "Mijn dochter van 10 jaar heeft enorm genoten van de volgens haar heerlijk ontspannen en fijne les." - S.